Miskolcrol Budapestre mennyi egy vonatjegy es hol tudom megvenni?
Figyelt kérdés
25 ev alatti vagyok.
Szemelyesen hol tudom megvenni es mennyibe kerul?
máj. 28. 21:59
1/9 anonim válasza:
Nézd meg a MÁV oldalán, ott látni fogod, mennyibe kerül. Meg is lehet ott venni, de ha személyesen akarsz, akkor értelemszerűen a vasútállomáson tudod megvenni, akár utazás előtt is.
2/9 anonim válasza:
Én mindig automatában veszem az állomáson. Amúgy jobban jársz ha veszel 3 megyei 24 órás jegyet darabját 1000 forintért pest, heves és borsod megyeit. Így 3000 ft-ért még aznap vissza is jöhetsz de szerintem csak az oda úttal is jobban kijössz pénzben a három megyei napijeggyel.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem talalom a mav oldalan 2016os van..azota valtoztak az arak
máj. 28. 22:28
4/9 A kérdező kommentje:
2. Huhh koszi az otletet!
Akkor igy 3 ezerbol meguszom
máj. 28. 22:29
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi nem vagyok jo foldrajzbol nem tudom milyen megyek vannak mellettunk, a Borsodin kivul melyik a masik ketto megye?
máj. 28. 22:31
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom
máj. 28. 23:02
9/9 anonim válasza:
Azért 2024-ben már illene tudni ilyen egyszerű dolgokat megkeresni a neten...
Parancsolj: [link]
De egy Magyarország térképet is jó lenne, ha meg tudnál keresni, ha már a megyéket nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!