Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az egész Nyugati pályaudvaron...

Az egész Nyugati pályaudvaron nincs egy használható csomagmegőrző?

Figyelt kérdés
Csak az automata szekrenyeket találtam, és azt is csak akkor lehet használni, ha ki tudsz perkálni 1500 forintot 100-asokban és 200-asokban.
máj. 8. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A Westendben nincs? Az Etele Plázában van, logikus hogy ott is legyen.
máj. 8. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Westendbe van egy csomagmegőrző, a -1 szinten a mosdók mellett. Annyi, hogy nem 0-24-es, reggel 9-től este 20 óráig van nyitva: [link]
máj. 9. 13:19
 3/6 A kérdező kommentje:
A Westend nem a pályaudvar. Egy magáncég üzemelteti. A MÁV, mint szolgáltató, nem gondolja feladatának, hogy egy európai főpályaudvaron legyen egy csomagmegőrző?
máj. 9. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Minek? Magáncég megoldja.
máj. 9. 20:52
 5/6 10 deka farhát ***** válasza:

De hiszen van, te írtad, hogy ott vannak az automaták. Itt maximum annyiban lehet hibáztatni, hogy nem telepítettek mellé pénzváltó automatát. Prágában van ilyen, bedugod a 100 koronás bankót, gondolkodik egy kicsit, najd elkezdi ontani magából az aprót :)

Én egyébként jobban szeretem ezt a szekrényes megoldást.

máj. 11. 05:30
 6/6 A kérdező kommentje:

"Itt maximum annyiban lehet hibáztatni"

Hát igen, maximum annyiban lehet hibáztatni őket, hogy a többség számára használhatatlan eszközöket telepítettek. Hát ez semmiség, csak egy aprócska hiba.

máj. 11. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!