Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy Budapest napijeggyel...

Egy Budapest napijeggyel meddig mehetek?

Figyelt kérdés
Kelenföldről szeretnék majd Törökbálintra utazni de nem tudom, hogy a 173-as számú buszon meddig használhatom a Budapest napijegyet. Vegyek mellé egy vonaljegyet is vagy elfogadják Törökbálintig a napijegyet. Ha esetleg országbérletet vennék akkor azt elfogadják azon a buszon és például a metrón?
2024. máj. 7. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó Törökbálintig, mert nem Budapest közigazgatási határán belül van. Én pl. a Széll Kálmán térről járok Budakeszi felé, oda se jó végig.
2024. máj. 7. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
2024. máj. 7. 13:46
 3/3 eddiboy ***** válasza:
Környéki napijegyet kell venni mellé a sodőrtől. A BKK már nem árusít ilyet, és a BKK vonaljegy sem jó már Pesten kívül. Az országbérlet jó Budapesten belül, de a napijegy nem.
2024. máj. 8. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!