Vécézni csak akkor lehet ha megy a vonat?
Vécére kell mennem, de nem tudom mikor lehet hasznalni. Aki jártasabb meg tudná írni? SOS
Köszönöm,
N/25
Ne mondjátok el minden hülyének, nem kell mindenkinek tudnia hogy hova megy a kakmakk egy vonatból vagy repülőből.
Főleg úgy, hogy rengeteg baromság kering ezekről a dolgokról a neten.
Azok akik nem foglalkoznak a vasúttal csak annyi infója van hogy a MÁV szar, 80 éves vonatokon 70 éves kalauzok dolgoznak 19. századi körülmények között.
Kérdező ha ki van írva hogy állomás területén ne használd, akkor sem állás közben, sem menet közben amikor állomáson jár a vonat, akkor ne használd, mert telibefosod az embereket akik ott állnak.
Ha ez nincs kiírva, akkor nyugodtan zavarhatod a perem alá a barna macit, mert zárt rendszerű a wc és egy fekáltartályba gyűjti az anyagot, nem a sínekre üríti.
Jól van, ezen ne vitatkozzatok! Most már mindenki tudja hogy működik. :)
"amikor állomáson jár a vonat, akkor ne használd, mert telibefosod az embereket akik ott állnak."
Ezt most így elképzeltem, hogy robog a vonat egy megállón át és pont jön az anyag, mikor a peronon ott várakozik egy csomó ember! :D Valóban nem lehet kellemes. :D
14-es: a budin kuporogva honnan kellene tudnom, hogy éppen állomáson haladok át? Mi számít állomás területének? A forgalmi utasítás szerint a bejárati jelzők közötti terület. Ez mondjuk Ferencváros esetében kb. a Kőbányai úttól (C elág.) A Soromsári útig tart. Ha épp a Keletiből indulás után csikar meg a hasam, honnan fogom tudni, hogy mikor tartsam vissza? És meddig? Ki nem látsz a vécé ablakán, hogy be se láthassanak.
Egyébként vicces vagy sem, egyszer vártam a vonatot, amikor a szomszéd vágányon áthaladt az intercity. Haladás közben hűvös permetet éreztem a jobb arcomon és a karomon. Reméltem, hogy csak a kézmosóvíz volt. Akartam, hogy az legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!