Reális az elképzelésem?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megcsinálni, hogy Budapestről kiutazom Bécsbe 1-2 napra. Mindezt bliccelve. Meg tudnám csinálni?márc. 28. 13:56
2/7 A kérdező kommentje:
Miért?
márc. 28. 14:07
3/7 anonim válasza:
Szerintem sem.
Sokat utaztam már BP és Bécs között, mindenféle vonattal (még teherrel is) és mindig volt ellenőrzés (a teheren nem :D). Volt olyan hogy kifelé Hegyeshalomtól Bruckig nem volt kalauz, de ott felszállt az osztrák és azonnal ment is végig ellenőrizni.
Max úgy működhet a dolog hogy nagyon tömött személyvonatra felszállsz és mielőtt odaér hozzád a kallet, leszállsz, aztán ezt megcsinálod a következő vonattal meg az aztkövetővel is és majdcsak elérsz egyszer valameddig :D
Vagy ami megoldás lehet még hogy szerzel egy láthatatlanná tévő köpenyt.
Buszon nem tudom hogyan lehet bliccelni...
4/7 anonim válasza:
Ha meg tudnád csinálni, nem kérdeznéd.
5/7 anonim válasza:
buszon nem lehet, vonaton meg valószínűleg többe fog kerülni, mint jeggyel lett volna.
6/7 anonim válasza:
Még agyalj ezen az elképzelésen kicsit.
7/7 anonim válasza:
Ha van országbérleted azt meg tudod csinálni, hogy elmész vele Hegyeshalomig, ott leszállsz a vonatról és a következővel mész tovább jeggyel. Így sokat tudsz spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!