1 kalauz van a vonatokon?
#14 Erről eszembe jut, amikor diákként a MÁV-nál voltam utasszámláló. BZ-vel mentünk, és egy fickó két állomáson át kergetőzött az ellenőrrel, úgy hogy átszállogatott a másik kocsiba. Aztán a harmadig állomás előtt valahogy jelzett egy helyi dolgozónak, aki elkapta leszállás közben. Ezekre az ősi trükkökre van megoldásuk.
Valaki mesélte nekem, hogy régen úgy oldották meg, hogy többen bementek a vécére, és egy valaki kidugott egy jegyet, de ezt nem értem, hogyan oldotta meg a bliccelést, hisz így is csak egy ember jegye lett leellenőrizve.
#15 A vécés megoldásról meg egy vicc jutott eszembe:
Egy csapat mérnök és egy csapat ügyvéd együtt utaznak vonattal egy konferenciára. A mérnökök mind megveszik a jegyet, az ügyvédek viszont csak egy jegyet vesznek összesen. Amikor jön a kalauz, az ügyvédek mind betódulnak a vécébe, és egyikük kidugja neki a jegyet.
Visszafelé a mérnökök egy jegyet vesznek összesen, az ügyvédek viszont egyet sem. Jön a kalauz, a mérnökök mind be a vécébe, majd egy ügyvéd gyorsan utánuk siet és bekopog:
- Jegyeket, bérleteket kérem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!