Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi van, ha tömegközlekedéssel...

Mi van, ha tömegközlekedéssel járok dolgozni ingázva, cirka 30 km-re (nincs jogsim), de az utolsó járat előbb jön minthogy a délutáni műszak lejárna?

Figyelt kérdés
A munkáltató dolga, hogy jófej lesz-e és úgy oszt be, hogy elérjem a buszom, pl. csak délelőtti műszak, előbb megyek, stb., vagy van erre valami szabály?

márc. 23. 05:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

A főnökkel kell megbeszélni. Automatikusan nem fogják leellenőrizni a te járatodat.

Én úgy oldom meg, hog yilyenkor elengedem pár perccel előbb az érintettet

márc. 23. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, sokat számít, hogy ez hány ember problémája. A te munkahelyedről hány embert érint? Más munkahely van-a a közelben?

Ha viszonylag sok embert érint, akkor érdemes jelezni ezt a tömegközlekedési vállalatnak. Sok esetben változtatnak a menetrenden emiatt.

Ha csak 2-3 embert érint, akkor a főnököddel próbáld megbeszélni. Ha ő sem nyitott a megoldásra, akkor vagy egyénileg kell megoldanod vagy másik állást keresned.

márc. 24. 00:19
 13/13 bazaltkaroly ***** válasza:
51%

Én anno megbeszéltem a főnökkel, azt mondta nyugodtan menjek úgy, hogy elérjem. Be sem kellett dolgozni. Ha nem akar engedni abból a tíz percből, akkor érdemes elgondolkodni más munkahelyen.

#1 Látom azóta sem unod a trollkodást. :D

márc. 27. 09:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!