Diákbérletet nem vehetek, most akkor mennyibe is fog kerülni a bérletem 5900 vagy 42100?
Figyelt kérdés
Cegléd-Ferihegy viszonylatról lenne szó, nincs munkahelyem, de kb. kétnaponta fel kell járnom Pestre, mennyibe kerülne a bérlet?2010. okt. 26. 09:16
1/5 anonim válasza:
HA diákbérletet nem vehetsz akkor a teljesárú bérlet árát kell nézned.
Ha van munkáltatód, aki fizeti a bérleted (elvileg kötelessége) akkor ő a 86%-át fizeti, te a 14%-át fizeted.
Ha nincs munkád vagy vállalkozó vagy vagy bármi akkor a teljes árát te fizeted.
Ezért van külön oszlop, hogy munkavállaló fizeti és munkáltató fizeti.
2/5 A kérdező kommentje:
42100 Ft-ot? Hát akkor még jobban járok ha megveszem a diákbérlet (mert amúgy diák vagyok, csak a bérletet meg lakhely és suli között lehet venni) és még kétszer meg is büntetnek...........
Tiszta vicc.
2010. okt. 26. 16:18
3/5 anonim válasza:
Ha megbűntetnek bevonják a bérleted, és kapsz bűntetést is nem jó vicc szerintem...
Akkor inkább jeggyel utazz.
4/5 bp1985 válasza:
Sima bkv bérleted van? Ha jól tudom, Ferihegyig kimehetsz azzal.
5/5 anonim válasza:
Ha diák vagy, diákjegyet bármely viszonylatban tudsz venni. Lehet, hogy macerás mindig jegyet venni, de szerintem olcsóbban jössz ki, mint ha kockáztatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!