Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha budapesten kívüli település...

Ha budapesten kívüli településre szeretnék menni, akkor milyen jegyet kell vennem?

Figyelt kérdés

A BudapestGO-ban vettem a múltkor vonaljegyet, de a buszvezető azt mondta az csak budapesten belül érvényes.

Vagy helyközi jegyet kell vennem?

Viszont ott meg valami szolgáltatót kellene választani:

[link]

[link]

Valaki eltudná nekem mwgyarázni hogy van ez? Előre is köszi :)

2024. márc. 9. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Km alapú helyközi jegy kell a BP-n kívüli szakaszra, ha jól tudom mindenhova elég a 10 km-es a kék buszokon. A szolgáltató a Volánbusz. Ha Budapest határán átlépsz akkor mindkét jegy kell, vagy a sofőrnél kapható 600 Ft-ért a teljes vonalra, ez mobilon és BKK automatákban nem elérhető, csak a sofőrnél.
2024. márc. 9. 13:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Tehát ha jól értem akkor tegyük fel felszállok valahol pesten. Ott érvényesítem a vonaljegyet, és amikor bemondja a busz hogy innentől nem érvényes a vonaljegy akkor érvényesítem a helyközi jegyet.

Ha pedig 2 település között megyek (de Pest megyében van) akkor csak a helyközi kell.

Köszönöm a választ.

2024. márc. 9. 14:23
 3/5 eddiboy ***** válasza:
100%
Sofőrnél váltható 600 forintért olyan jegy, ami a teljes vonalon érvényes, Budapesten belül és kívül is. A sima BKK vonaljegy már csak Budapesten belül érvényes.
2024. márc. 9. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"Ezen járatok ( [link] ) teljes útvonalán érvényesek a Magyarország24 és Pest Vármegye24 napijegyek, továbbá az országbérlet és a Pest vármegyebérlet is. A járművezetőnél 600 Ft-ért vásárolhatsz olyan menetjegyet is, mely egyszeri utazásra egyaránt érvényes a főváros határain kívül és belül."

2024. márc. 9. 15:13
 5/5 eddiboy ***** válasza:
#1: A km-alapú környéki jegyek megszűntek, csak a bérletek, napijegyek és a 600 forintos, járművezetőnél váltható jegy érvényes a kék Volánbuszokon Budapest határán kívül.
2024. márc. 10. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!