Ki fog BKK bérletet venni 2-szeres áron ? (1890 Ft vs. 3450 Ft)
- A bkk diák bérlet 3450 ft
- A diák országbérlet 1890 ft.
Ki fogja ezentúl megvenni a BKK bérletet ?
(az országbérlet használható a bkk járatokon - a bkk honlapon olvasható)
Amúgy kicsit átvágva érzem magam, mert megvettem a BKK bérletet és nem igazán tudtam róla :/
Én sztem az automatagépnek egy tájékoztatást kellett volna adnia (csak egy kis tájékoztatási kép), meg miért ad lehetőséget hogy vegyek BKK bérletet ?
Senki sem venne, csak aki nem informált...
#4.) A dilettáns szót nem erre használják, az inkább a szakmai hiányosságokra utal ( [link]
Sokat dolgozok mostanság, és nem éppen tudok informálódni az aktuál hírekről. Épp ezért gondolom, hogy :
- az automatának tájékoztató hirdetményt kellett volna adni.
- Vagy a közlekedési eszközökön egy rövid mondatot a hangszórókon, hogy a "megváltozott utazási feltételek" -ről kérjük tájékozódjanak a honlapon...
Ember, a csapból is ez folyik kb 2 hónapja és te egy hangosbemondást hiányolsz a buszon meg egy cetlit az automatán?!
Aki eddig erről nem hallott azon aztán semmi sem segít...
"Amúgy kicsit átvágva érzem magam, mert megvettem a BKK bérletet és nem igazán tudtam róla :/"
Ezt hívják tanulópénznek. Ha ide tudtál kérdést kiírni, akkor gondolom van interneted, úgyhogy nem tartott volna semeddig körbeszimatolni hogy mi mennyibe kerül milyen változások történtek március 1-től. Minden, de minden médium beszámolt arról hogy nagy változások történnek, történtek a tarifarendszerben, direkt indítottak egy külön honlapot is [link]
#8.) Honnan tudjam hogy lesz e változás, ha nem tudok róla ? :D (mert nem adott ki közleményt).
Nem a "médiumnak" kéne erről beszámolnia hanem a bkv-nak :)
Ha a járatokon betudták mondani a 150 éves Buda és pest csatlakozás évfordulóját, meg a trianoni 100 éves évfordulót, meg a "kellemes ünnepeket", meg a metrófelújítással kapcsolatos információkat, és stb... - akkor ez is van akkora dolog , hogy egy kis tájékoztatást adjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!