Honnan tudom, hol jár a vonat?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy reg ultem vonaton.
Ha felszallok ra, honnan tudom hol jar ha nem ismerem a kornyeket?
Bemondja mimt pl a buszon villamoson?
febr. 28. 20:38
1/9 anonim válasza:
A menetrendet fotozd ki . Idore figyeld. Minden allomason ki van irva es pl
az intercityn br is mondjak meg kiirjak a megallolistat
2/9 anonim válasza:
Nézed a telefonodon a térképen hol jártok.
3/9 anonim válasza:
Általában bemondják, de ha nem, akkor nézz ki az ablakon,melyik megállónál vagy. Előre interneten is meg lehet nézni, hogy hány megállót kell menni.
5/9 anonim válasza:
#4 Szügy-Balassagyarmat útvonalon? Függönye sincs a vonatnak és lassan ajtaja sem lesz:D
6/9 anonim válasza:
Új vonatokon van kijelző
Régebbinél a közel ülsz az ellenőrhöz és megkéred szóljon ott ahol kell akkor szólni fog és a megállókban beszokták mondani hangos bemondón és ha ki nézel az ablakon, az állomáson valamelyik oszlopon kell legyen tábla vagy valamerre az állomáson
8/9 Justinianus válasza:
Előveszed a mobilod.
De ezt már akkor is megoldották az emberek, amikor még nem volt mobil, és a vonaton sem volt hangszóró sem, meg kijelző sem. :)
9/9 anonim válasza:
#4 valószínűleg úgy gondolta, hogy a megállóhelyi táblára ki van írva. Modern világ, a kijelzi szóra mindenkinek valami elektronikus kijelző jutott eszébe. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!