Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ma nem jött a reggeli busz...

Ma nem jött a reggeli busz ami miatt gyalog indultam be a városba.Igy elkéstem a másik buszt ami a közeli nagyvárosba vitt volna..Ilyenkor a volánnál mi van?

Figyelt kérdés
febr. 27. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha munkahely, iskola, akkor igazolàst kell kèrni.
febr. 27. 13:33
 2/8 anonim válasza:
82%
Gondolj bele mennyivel rosszabb lett volna ha még genderpropagandát is kapsz mellé. Máris nem annyira borzalmas, hogy csak a busz nem jött.
febr. 27. 13:36
 3/8 anonim válasza:
86%
Gyurcsány
febr. 27. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Brüsszel elvette a buszt, ami így a Le Quartier des Marolles-ban szállította az utasokat
febr. 27. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A volánnál késés értelemszerűen
febr. 27. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Szólsz a késő busz sofőrjének, hogy szóljon a diszpécsernek, hogy szóljon oda a másik busz sofőrjének hogy várjon meg. A legtöbb esetben működik, kivéve ha jelentős (30+ perc) a késés, vagy óránkéninél sűrűbben jár a másik busz, akkor nem várnak meg. Ugyanez igaz vonatra is. Vonatról buszra már nem jellemző.
febr. 27. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:

„Szólsz a késő busz sofőrjének, hogy szóljon a diszpécsernek, hogy szóljon oda a másik busz sofőrjének hogy várjon meg.” (21:07)

Miközben: „Ma nem jött a reggeli busz ami miatt gyalog indultam be a városba.Igy elkéstem a másik buszt”.

febr. 28. 01:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os!

Busz nem várt meg buszt pedig 3 percen múlt a csatlakozásom, következő busz 1 óra múlva indult. Diszpécser válasza az volt, mi lenne, ha minden busz megvárna minden buszt.

febr. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!