Igaz lehet az, hogy a BYD miatt lesz újra komponállás Szeged-Tápénál?
A tápéi komp Szegedet kötöttöte össze Maroslelével, de az m43-as autópálya átadása után lecsökkent a forgalma, ezért 10 éve meg is állt.
Lehetséges, hogy az autógyár munkaerő igényei miatt újra indul ott a kompközlekedés?
A kínai akksikkal nekem is van tapasztalatom...
Több olyan napelemes lámpám van, amiben ez a kínai akkucella van (hasonlít a normál elem akksira)
Van ilyenből nekem 10, ebből jó 3...
A többinek mind akksi baja van.
És hiába cserélhető ez az akksi, senki nem forgalmazza itthon...
Honnan lenne forgalom?
A BYD gyára az M43 és az 5-ös út kereszteződésénél épül. Oda mind Marosleléről, mind Makóról egyszerűbb az M43-on keresztül eljutni, és valószínűleg olcsóbb is az éves autópálya-matrica, mint mindig fizetni a kompnál.
Jó, én se tartom valószínűnek. Csak a sok siránkozó, akik akkor se jártak komppal mikor az még járt, mondja azt, hogy kell a komp közlekedés oda...
De ha a munkaidőd 06-18 van, a komp meg 07-16 között jár, akkor hogyan mész be vele?
Biztos vannak, akik szeretnek nosztalgiázni, gyalog, kerékpárral nem opció az autópálya, de autóval csak hátrányai vannak annak a kompnak: lassabb is (Maroslelétől tovább tart eljutni a kompig, mint az M43-ason az 5-ös útig), rosszabb minőségű az út, a városon kell áthaladni, és drágább is lenne legfeljebb az ötödik úttól számítva a kompozás, mint az autópálya-matrica.
Az esetleges kirándulóknak, vagy akiknek Tápé és Maroslele között lenne dolguk, nyilván jól jönne alkalom adtán a komp, de ezért nem éri meg üzemeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!