Ki az aki március 1-től Bkk bérletet fog még venni?
Figyelt kérdés
Teljesen felesleges... 500 fttal lesz csak több a vármegye bérlet de azzal egész Pest Vármegyében utazhatsz...Úgy tudom viszont BKK bérlettel nem mehetsz Bp határán kívül...jan. 31. 15:08
1/7 anonim válasza:
Szerintem azok, akiknek van autójuk, de munkába tömegközlekedéssel járnak. Nem azt mondom, hogy hű de nagy megtakarítás, de ha Budapesten élek és dolgozom, és tudom azt, hogy ha vidékre megyek úgyis kocsival teszem, felesleges megvenni a vármegye bérletet.
Nyilván, ha nincs autója az embernek, az az 500 forint felár nem fog számítani.
2/7 anonim válasza:
Pl aki nem akar kimenni BP területéröl, minek fizetne jóval többet a semmiért???
3/7 A kérdező kommentje:
500 ft jóval több?
jan. 31. 15:34
4/7 anonim válasza:
Ha van olcsóbb opció én biztos nem a drágábbat venném, sokakban fel sem fog merülni a kérdés mivel csak az egyiket ismerik.
5/7 anonim válasza:
Nem is hinnéd, hányan vannak, akik számára Magyarország Budapesttel egyenlő, és soha nem hagyják el a fővárost. Ők azok, akik szerint vidéken csak az M1 jön be, nincs internet, lovaskocsival járnak az emberek és kútról hordják a vizet. Nekik felesleges kiadás az a +500 Ft, Pesten kapnak belőle egy fél sört :)
6/7 anonim válasza:
Vannak, akik nem mennek ki BP-ről, leginkább ők. Pont a sör jutott nekem is eszembe, imrei vagyok, de sokat járok ki Gyálra, így én mondjuk a megyeit fogom venni...
7/7 anonim válasza:
Én sokat utazok vidékre, nekem jó lesz, hogy nem kell két bérletet vennem, de a családom többi tagja csak ritkán mozdul ki, így szerintem ők örülnek, hogy olcsóbb lesz a Budapest bérlet. (Ha mégis mennek valahova, akkor azt kocsival teszik együtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!