Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vidékről Budapestre busszal...

Vidékről Budapestre busszal vagy vonattal érdemesebb menni? ~200 km táv. Busszal 1 átszállás lenne, míg vonattal igaz 0. Több lenn...

Figyelt kérdés

Tehát folytatva a fentieket, nem tudom manapság milyenek a máv szerelvényei. Telefontölési lehetőség, Wi-Fi, kényelem, stb.

A Volánbusznál tudom, hogy a távolsági buszok kényelmesek(ha nem valami credot indítanak, bár ilyen távra kétlem), fűtöttek, és van USB, wifit nem tudom.

Vonattal 2 óra 30 perc lenne az út, míg busszal 4 óra. De inkább ülök 4 órát, mint fűtetlen, ezer éves vonaton.

Most az ár nem lényeg, a fent felsoroltak annál inkább.

2024. jan. 6. 00:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Miskolcról nagyon jó a vonat!

Szerintem próbáld ki az 1+ osztályt!

2024. jan. 6. 19:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Wow, igen szép az 1+ osztály. Néztem róla képeket. Nem is gondoltam volna, hogy már ilyen is van. Akkor a buszt el is felejtettem, 10000% hogy vonat.

Nekem még ezekre emlékszek:

[link]

2024. jan. 6. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A miskolci IC vonatokkal semmi baj nincs. Annyi a titok, hogy első osztályra veszel jegyet. Legtöbb esetben van wifi (de ha az nincs akkor mobilnet), töltő is van, de tudsz vinni powerbankot. Sok hely van, a legtöbb esetben a páros ülésen egyedül utaztam, C type alig volt az első osztályon, fűtés korrekt (de azért ne trikóig vetkőzz).
2024. jan. 7. 08:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 A régi, szép idők... :D

Gyorsvonati második osztály :)

2024. jan. 7. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!