Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntettek a buszon, 2...

Megbüntettek a buszon, 2 napig 6k?

Figyelt kérdés

Azt mondta az ellenör, hogy ha ma veszek bérletet és elmegyek befizetni akkor 6 ezret kell csak fizetnem (2 napom van rá)

Utánna már 25ezret kell, ez tényleg így van? Szóval ha ma megveszem és holnap befizetem akkor csak 6?

2023. nov. 27. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Így. Vedd meg és még ma mutasd be.
2023. nov. 27. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Be kell menni a központba, ott mutatod be és ott fizetsz.
2023. nov. 27. 13:33
 3/11 A kérdező kommentje:
De ma csak megvenni tudom, csak holnap tudnék bemenni és bemutatni.. Akkor is 6ezer a büntetés?
2023. nov. 27. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bemutatni kell 2 napon belül. Megvenni viszont ma, mivel ha holnap veszed, az mára nem lesz érvényes, visszadátumozni meg nem lehet.
2023. nov. 27. 13:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezt szerettem volna megkérdezni köszönöm:) ma estefelé tudnám megvenni a bérletet és akkor holnap pedig befizezni
2023. nov. 27. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Félreértés van. Bérletbemutatásra akkor van lehetőség, ha volt érvényes bérleted, csak nem volt nálad. Ha a pótdíjazás után veszed meg a bérletet, azt nem tudod bemutatni, mert rajta van a szelvényen, hogy mikor vetted.

A helyszíni pótdíjat (12 ezer Ft) fizetheted be 2 napig. Ha ez nem sikerül, akkor 25 ezerre emelkedik az összeg.

"Fontos: a bérletbemutatást a bérletek, a mobil alkalmazásban vásárolt napijegy típusú jegyek, illetve hetijegyek esetében olyan bérletszelvénnyel, napijeggyel tudod igénybe venni, amelyek a pótdíjazás időpontjában már érvényesek – azaz még azelőtt vásároltad, hogy találkoztál a jegyellenőrrel..."

[link]

2023. nov. 27. 14:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy ma vegyek és ma menjek el és fizessem be. A csekken is rajta van hogy 1000-3000-6000ft}pótdijj bérlettöl függöen
2023. nov. 27. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, most látom, tavaly óta már elfogadják az aznapit is.

A fenti linken találod a részleteket.

2023. nov. 27. 14:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És bocsi ha felvolt téve már ez a kérdés, csak kicsit hülye vagyok ezekhez és nehezen fogom fel ezért lehet ha rosszul fogalmaztam meg valamit
2023. nov. 27. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik szolgáltató. A BKK már elfogadja az aznapit is. Viszont ha még mindig kapható a Volánbusznál az ő bérletpapírjukra nyomtatott BKK bértlet, azt vissza lehet dátumozni az automatájuk hibája miatt (akár 2018-as bérletet is gond nélkül kinyom).
2023. nov. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!