Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonatjegy vásárlásához szokta...

Vonatjegy vásárlásához szokta valaki a MÁV appot használni?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy mivel én 2001-es születésű vagyok, így az appban mindig kaptam 30%kedvezményt a jegyemre arra vonatkozóan, hogy 26 év alatti vagyok. Most viszont a születési dátumot nem engedi 1997-nél későbbre állítani. Azthittem, hogy valamilyen kis hiba, amit kijavítanak, de ez már így van egy jó ideje. Más is észrevette ezt, aki későbbi születésű és használja az appot?

2023. nov. 22. 11:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

8 alkalommal? Jajj!! :D Nehogy letörjön az ujjatok!

Az megvan ugye, hogy előre is meg lehet csinálgatni az utastipusokat? Amig nézed a barátokköztöt addig szépen benyomkodod...

Amúgy a háttérrendszerek miatt ilyen a logika. A jegyértékesítő rendszer más elemeinél nem az születési dátum az elsődleges bemenő adat. Ez már az app megjelenése előtt is így volt. Az app jóval később indult mint a JÉ más elemei.

2023. nov. 23. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!