Hogyan módosíthatom az utasfelvételt?
Figyelt kérdés
Wizzair-nél van oda vissza jegyem. Most akartam online végezni a az utasfelvételt. Az oda jegynél sikerült is. Viszont a vissza jegynél nem érvényes a beszállókártya , azt írja ki. Szerintem az a probléma , hogy ott nem szkenneltem be az útlevelet, mert aszittem az elsõnél elég. Viszont sehogy se tudom módosítani. Nem engedi …pls help2023. nov. 17. 20:44
11/14 A kérdező kommentje:
DXB- dubai
Megnéztem nincs semmilyen korlátozás covidra. Se maszk, se oltás , se teszt, se semmi.
2023. nov. 17. 22:21
13/14 anonim válasza:
Ingyenesen csak 24 órával azelött tudod megcsinálni a check-int, ha választasz helyet és fizetsz érte akkor meg tudod hamarabb.
14/14 anonim válasza:
Valamiért ellenőrizni akarják az útleveleket a security előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!