Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nincs Kelenföldön se...

Miért nincs Kelenföldön se váróterem, se egy étterem/resti/büfé, ahol le lehet ülni?

Figyelt kérdés
1 órát kellett átszállásra várnom, ezért éreztem ezek hiányát.A vásárolt pizzaszeletet is csak sétálva tudtam megenni.Esetleg a hajléktalanok közé ülhettem volna.

2023. nov. 14. 23:47
1 2
 11/13 eddiboy ***** válasza:
100%
Még mindig rossz helyen vagy, az aluljáró másik oldalán, az Etele tér felőli oldalon, itt szemben: [link]
2023. nov. 16. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért mondom, de a mai világban már nem újdonság a Google Maps, ott van minden telefonon aztán meg lehet nézni, mi merre van.
2023. nov. 16. 16:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát erről beszélek. Elég gáz, ha egy nagy vasútállomáson Google Maps-szel kell keresni azt, hogy hol tudok leülni (mellesleg néztem a Google Maps-et is, de az sem mutatott semmi bíztatót. Egy pár bezárt helyet igen, azokat sem túl közel). Szóval, mindent összevéve azért ez nem túl user-friendly megoldás. Régen ott volt minden állomáson a váróterem meg a resti, és ezek egész éjszaka nyitva voltak. És nem Google Maps-szel kellett őket megtalálni.

A 11-es válaszolónak köszönöm az útbaigazítást, ha legközelebb erre járok, akkor majd ott próbálkozom. Sajnos az aluljáró belsejében az a felirat, hogy X tér, vagy Y utca nem segít semmit annak, aki nem ismerős errefelé, nincs is itteni úticélja, de ülve szeretne inni egy kávét, vagy enni egy pizzaszeletet a vonatjára várva.

2023. nov. 16. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!