Ezek tényleg ennyire nem tudnak viselkedni, vagy most külön okuk volt erre a minősíthetetlen magatartásra?
Figyelt kérdés
Még olyat, hogy a buszra jegyet kell venni, mikor bérletük sincs. Minő dixkriminációzás.
2023. okt. 22. 16:13
11/19 anonim válasza:
6
Miért, az rendben van, hogy egyesek jogtalanul ingyen akarnak utazni, aztán még nekik áll feljebb?
12/19 anonim válasza:
#11 Aki szerint a cigányoknak nincs joguk ingyen utazni, az náci.
13/19 anonim válasza:
Nem bőrszínükkel van baj, hanem a viselkedésükkel....
14/19 A kérdező kommentje:
13-as ami azért időnként lássuk be kicsit összefügg
2023. okt. 23. 21:06
15/19 anonim válasza:
Sokszor eléggé összefügg igen....
16/19 anonim válasza:
Azért vannak ritka kivételek is. Régebben a 25-ös buszra gyakran felszállt két 30 év körüli cigány lány, valószínű testvérek volt, és mindig rendesen felmutatták a buszvezetőnek a bérletüket. De ez sajnos a ritka kivétel.
19/19 anonim válasza:
Há de én cigány vagyok, nekem jár ingyen, testvérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!