Egy RegioJeten pl. Bécsig milyen mértékben érdemes tudni külföldiül? Gondolom azért nem csak csehül beszélnek rajta és talán nem is kell olyan sokat kommunikálni.
Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 20:46
1/10 anonim válasza:
Minek akarsz bárkivel is beszélgetni?
Felszállsz, leülsz, ha jön a kaller odaadod a jegyed, pl. Bécsben leszállsz.
2/10 A kérdező kommentje:
Jó de úgy tudom van kísérő személyzet meg minden. Csehül és németül pedig nem tanultam. :D
2023. okt. 7. 21:18
3/10 anonim válasza:
Kísérő személyzet?
Nem a luxus osztályra szól a jegyed, ugye?
4/10 anonim válasza:
De miért pont csehül? Angolul gondolom beszélsz, mint egy normális ember és kész.
5/10 A kérdező kommentje:
Cseh cég nem?
2023. okt. 7. 21:54
6/10 anonim válasza:
Qatar Airways-en csak katariul beszélnek? Vagy a LOT-nál lengyelül? China Airlines-nál csak mandarinul?
7/10 anonim válasza:
Katariul :) :)
Kérdező, többnyire nincs magyarul tudó személyzet, de azért egy sört vagy teát szerintem bárki bármilyen nyelvtudással tud intézni magának.
8/10 anonim válasza:
#7: Hát most ilyen kérdésre mit írjon az ember? Argentín légitársaságot lusta voltam kiguglizni, hogy argnetinul kelljen tudni :D
9/10 anonim válasza:
Legalább C1 német vagy cseh nyelvvizsga kell. A jegyeddel együtt ellenőrzik. :D
#6: amúgy a eurowingsen volt ilyen, hogy csak németül tudott az egyik idősebb stewardess. És valamit karattyolt a kézipoggyászom miatt.
10/10 anonim válasza:
#9: Aham, egyszer, egyik a több közül. Gondolom azóta beiratkoztál intenzív német tanfolyamra, biztos, ami biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!