Trolibuszvezetés kevés közúti vezetési tapasztalattal?
Régóta érdekelnek a trolibuszok, és fontolgatom, hogy szeretnék trolibuszvezető lenni Pesten. 22 éves vagyok, 3,5 éve van meg a B-s jogsim, viszont ezidő alatt nagyon maximum 1000 km-t vezettem. Saját autóm nincs is, meg valahogy az autók meg az egyéni közlekedés nem is érdekelnek. A BKV a trolibuszvezető tanulóknak csak a minimum 2 éves jogsit, EÜ2-t és PÁV II-t ír elő.
Mennyire jelentene nekem hátrányt az, hogy nincs igazán rutinom a vezetésben? Vagy annyira más a két járműkategória, hogy igazándiból lényegtelen?
jéééézusom...tipikus önismeret hiány...jelentkezéskor a piszológus tökönszúrja magát, mert iyent még nem hallott..
Hátrányt? A kanyargós Wesselényi utcában, vagy hasonló helyen még rövid busszal is kihívás, pláne egy igazi csúszós, havas dugóban..
Nem ártana pár év teherautón, de minél nagyobbon.
Mindenkinek jobb, ha nem jelentkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!