Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 23-24 villamos vélemény? A...

23-24 villamos vélemény? A nagyvárad tér és a keleti között nagyon veszélyes?

Figyelt kérdés

2023. szept. 4. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
A legnagyobb veszélye az, hogy elüt téged, ha nem vigyázol.
2023. szept. 4. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legelitebb részeken megy keresztül, de én 2 éven keresztül napi szinten utaztam a 24-es, meg akkor még a 2M villamossal, soha nem éreztem magam veszélyben.
2023. szept. 4. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen veszélyre gondolsz?

Több ezer ember utazik rajta naponta és nem amiatt csökken Budapest lakossága.

2023. szept. 4. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Igen, az kb. Pest leggázosabb része. Sötétedés után nem ajánlott arrafelé járni.
2023. szept. 4. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

4-es, késő este sok gázos környéke van a városnak.

Pl. egy időben az 1-es villamoson voltak atrocitások, mert bár sok nagyon polgári környéken megy át, de a Hős utca is az egyik megállója közelében volt és ott mindenféle drogos, agresszív alakok szálltak fel.

Én egyszer este annak voltam a tanúja, amikor az Újpalota felől Újpest központba menő piros 96-os buszon kötöttek bele egy emberbe huligánok. Pedig ahol én laktam, Rákospalota, az biztonságos hely volt, de sok megállóval arrébb, ahonnan a busz jött, az Újpalotai lakótelep, az rossz környék volt.

Mivel a járatok általában hosszúak, és sok, egymástól különböző környéken mennek át, ha nagyon akarod, szinte mindegyiket nevezheted veszélyesnek.

2023. szept. 4. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Több mint tíz éve napi szinten közlekedem vele, szerintem nem vészes. Nem mondom hogy nincsenek rajta arcok, pláne a Magdolna és Orczy környékén, de nekem egy hármas Vili az ecseri úton sokkal gázosabb. Nő vagyok, de nem bántottak vagy kötöttek belém még. (Ne is legyen gond később se.)
2023. szept. 5. 02:18
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Nézd, kérdező, ez nem Dél-Amerika. Napi többezres tömeget szállítanak ezek a villamosok, ehhez képest ha nagyon keresel, találsz talán évente-kétévente egy-egy erőszakos esetet, akkor is leginkább egymást már jól ismerő szar alakok esnek egymásnak pont a villamoson. Szóval ha az arányokat nézed, nem, egyáltalán nem veszélyes járatok.
2023. szept. 5. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
En szoktam utazni ezekkel a villamosokkal és még élek
2023. szept. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!