Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Máv appban ez mi lehet?

Máv appban ez mi lehet?

Figyelt kérdés

IC-re vettem jegyet, 2 db-ot Teljesárú jegyre felajánlotta az okosjegyet, ugye akkor azt egyben adja konkrét vonatra, benne van a helyjegy felár is, minden.

A másik jegy kedvezményes, így arra nem adja rá az okosjegyet, ahhoz külön számolta a helyjegyet. Egy darabot, egy jegyhez - elvileg.

Csekkolásnál ellenőriztem, egymás mellé is adja (18-as az egyik, 20-as a másik), szupi.

Na de... a megvásárolt jegyen, appban is meg a mailes pdf-ben is, az egy darab helyjegy úgy szerepel, hogy X kocsi, 20-21-es hely. Tehát mintha két helyjegy lenne egyben, de felette ott van, hogy 1 db. (Az okosjegyen rajta van külön a helyjegy, tehát nem amiatt.)

Ilyet látott már valaki? Ez mi, hogy dupla helyet ír? Vagy leülök vagy nem?

2023. aug. 31. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Három jegyet vettél összesen a leírás alapján. Abból egy okosjegy, mert már csak egy volt elérhető, azt megkaptad. A másik klasszikus teljesárú és egy kedvezményes jegy, e kettő helyjegye egyben van.
2023. aug. 31. 09:17
 2/7 A kérdező kommentje:

1, Pont ez az, hogy nem. Egy okosjegy a teljesáru helyett, egy kedvezményes. Ezutóbbi helyjegye ilyen fura.

Appban névre kell venni a jegyeket, ha akarnék se tudnék véletlenül többet venni. És a kedvezményes jegynél meg a helyjegynél is ott van fejlécben, hogy 1 db.

Ezért nem értem.

2023. aug. 31. 09:26
 3/7 A kérdező kommentje:

És 617 Ft-ot ír a helyjegyre árnak, ugye 650 alapból, meg gondolom az online kedvezmény.

Szóval minden szempontból egy jegynek tűnik, csak éppen két helyre szól.

2023. aug. 31. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Az milyen kocsi, ahol egymás mellett van 1-es és 2-es tízes számjegyű ülés? És amelyikben van 0-ára végződő számú ülés?
2023. aug. 31. 12:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Random számokat írtam, nyilván, nem tényleges vonatot.

Csak gondoltam érthetőbb így, mint X-Y-Z-vel magyarázva.

De ha így jobban tetszik, átfogalmazom létező számokra: kaptunk egy 34-es helyjegyet az okosjegybe építve; meg elvben egy 36-ost a kedvezményes jegyhez. Ez így remélem neked is ok, a páros számok egymás mellettiek vagy max szembeniek, ha normálisan adja a rendszer.

A problémám és a fent szereplő kérdésem viszont az lenne, hogy a második helyjegyet nem 36-ra kaptam, hanem 36-37-re. Így van írva:

Kocsi: 22 Hely: 36-37.

Ellenben ez EGY DARAB jegyhez tartozó EGY DARAB helyjegy, és ez az értetlenségem és a kérdésem oka, hogy ez így hogy, mi lehet az oka, lesz-e vajon nekem belőle gondom.

2023. aug. 31. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

"Random számokat írtam, nyilván, nem tényleges vonatot."

Akkor ne várd el hogy tudjunk jól és pontosan válaszolni, csak random és nem tényleges választ kapsz.

2023. aug. 31. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:

A kérdésem az volt, hogy látott-e már valaki olyat, hogy két helyszám kerül egy helyjegyre.

A kérdés szempontjából nem releváns, hogy a 16-os vagy az 56-os helyet kaptam-e.

Ha segíteni nem tudsz, kötözködni teljesen felesleges.

2023. aug. 31. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!