Máv appban ez mi lehet?
IC-re vettem jegyet, 2 db-ot Teljesárú jegyre felajánlotta az okosjegyet, ugye akkor azt egyben adja konkrét vonatra, benne van a helyjegy felár is, minden.
A másik jegy kedvezményes, így arra nem adja rá az okosjegyet, ahhoz külön számolta a helyjegyet. Egy darabot, egy jegyhez - elvileg.
Csekkolásnál ellenőriztem, egymás mellé is adja (18-as az egyik, 20-as a másik), szupi.
Na de... a megvásárolt jegyen, appban is meg a mailes pdf-ben is, az egy darab helyjegy úgy szerepel, hogy X kocsi, 20-21-es hely. Tehát mintha két helyjegy lenne egyben, de felette ott van, hogy 1 db. (Az okosjegyen rajta van külön a helyjegy, tehát nem amiatt.)
Ilyet látott már valaki? Ez mi, hogy dupla helyet ír? Vagy leülök vagy nem?
1, Pont ez az, hogy nem. Egy okosjegy a teljesáru helyett, egy kedvezményes. Ezutóbbi helyjegye ilyen fura.
Appban névre kell venni a jegyeket, ha akarnék se tudnék véletlenül többet venni. És a kedvezményes jegynél meg a helyjegynél is ott van fejlécben, hogy 1 db.
Ezért nem értem.
És 617 Ft-ot ír a helyjegyre árnak, ugye 650 alapból, meg gondolom az online kedvezmény.
Szóval minden szempontból egy jegynek tűnik, csak éppen két helyre szól.
Random számokat írtam, nyilván, nem tényleges vonatot.
Csak gondoltam érthetőbb így, mint X-Y-Z-vel magyarázva.
De ha így jobban tetszik, átfogalmazom létező számokra: kaptunk egy 34-es helyjegyet az okosjegybe építve; meg elvben egy 36-ost a kedvezményes jegyhez. Ez így remélem neked is ok, a páros számok egymás mellettiek vagy max szembeniek, ha normálisan adja a rendszer.
A problémám és a fent szereplő kérdésem viszont az lenne, hogy a második helyjegyet nem 36-ra kaptam, hanem 36-37-re. Így van írva:
Kocsi: 22 Hely: 36-37.
Ellenben ez EGY DARAB jegyhez tartozó EGY DARAB helyjegy, és ez az értetlenségem és a kérdésem oka, hogy ez így hogy, mi lehet az oka, lesz-e vajon nekem belőle gondom.
"Random számokat írtam, nyilván, nem tényleges vonatot."
Akkor ne várd el hogy tudjunk jól és pontosan válaszolni, csak random és nem tényleges választ kapsz.
A kérdésem az volt, hogy látott-e már valaki olyat, hogy két helyszám kerül egy helyjegyre.
A kérdés szempontjából nem releváns, hogy a 16-os vagy az 56-os helyet kaptam-e.
Ha segíteni nem tudsz, kötözködni teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!