Budapest keleti pályaudvartól a repülőtérre hogy a legegyszerűbb eljutni (villamossal)?
Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 17:47
1/8 anonim válasza:
Villamos nem jár a reptérre.
Én metróval elmennék a KÖKI-re, onnan 200E busz.
2/8 A kérdező kommentje:
Busz sem megy közvetlenül a keletitől odáig (átszállás nélkül)?
2023. aug. 19. 18:14
3/8 anonim válasza:
Csak magáncégeknek van ilyen járata, pl. flibco. De ahogy nézem, arra 9 euró (~3500 Ft) egy jegy.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2023. aug. 19. 18:25
5/8 anonim válasza:
Több lehetőséged is van:
M2->Deák->M3->Köki->200E
M2->Deák->100E (normál jegy és bérlet nem jó a 100E-re)
23/24->Nagyvárad tér->M3->Köki->200E
6/8 anonim válasza:
Vagy még most megnéztem a Budapest Go-ban, az utazástervező még ajánlja a M4->Kálvin->100E vonalat is.
7/8 anonim válasza:
#6 Az annyiból macerás, hogy kicsit "eldugott" helyen van a megálló. Nem a legolcsóbb, de a legkellemesebb a M2->Deák->100E (normál jegy és bérlet nem jó a 100E-re) változat. 65 fölött a 100E-re sem kell jegy. Én mindig azzal megyek. 75F
8/8 anonim válasza:
Vagy busszal Zuglóig, onnan vonattal Ferihegy megállóig, majd 200E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!