Véleményetek szerint melyik budapesti taxi társasághoz éri meg jelentkezni?
A Taxi cégeket mind bünözők írányítják
A taxisok is kb 90%-a alja ember.
És ezek között akrasz "dolgozni"?
Cigny Bolt? Te utaztál már Bolttal, kedves #4? Végtelenül kedves, igényes sofőrök, igényes autókkal, ha ittasan, ha kisgyerekekkel utaztam, mindig kifogástalan bánásmódban volt részem. Az app használata pofonegyszerű és modern, ha úgy akarom akkor senkihez egyetlen szót sem kell szólnom mert mindent lehet belőle intézni, de kellemesen el is beszélgettem már sofőrrel amikor úgy tartotta kedvem.
A taxis elérhető a fuvar után is, pl amikor egyszer ismerősnek hívtam taxit és benne felejtette a telefonját, látszott a telefonkereső térképen hogy egész éjjel melózott a srác, de utána mégis készségesen átadta a telefont mert simán el tudtuk érni az appon keresztül.
Csak Bolttal utazom, vagy sofőrt hívok a saját autómhoz, más nálam szóba sem jöhet.
#4:
Hihihi. Kb. 15x fordult elő velem, hogy a Főtaxinak nem volt szabad autója, hiába próbáltam rendelni. Na utána váltottam Boltra, érdekes, Boltot mindig tudtam fogni, sőt, még külföldön, Németben is.
#6:
Ezen mégis te mosolyogsz, te tulokfejű. Jó nagy öngólt rúgtál, öreg, fikázhatod itt primkó kifogásokkal a Boltot, de már ketten vannak ellened, szóval hiába vered magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!