Érdekes ez az Ipolytarnóc, de hogyan lehet oda eljutni? A vonatot megszüntették, mi van helyette?
A megye három városaból (Balassagyarmat, Szécsény, Salgótarján) is elérhető átszállás nélkül.
Mit szeretnél, közvetlen IC-t a Keletiből?
A vonatot speciel sajnálom , mert a tágabb határmenti régió közlekedési hálózatának ütőere lehetne , ami egy ilyen perifériavidéken sokak mobilitási lehetőségein javíthatna, fenntartani meg ugye nemzetközi szerződéses kötelezettsége az országnak, szóval lehet röhögni, hogy MOST 10 perccel gyorsabb a busz, de lehetne ez egészen másképp.
Mindenestre Budapestről busszal egyetlen átszállással is elérhető Salgótarjánon vagy Szécsényben át.
Nekem Ipolytarnóc óriási csalódás... Annak való, aki kőzetmaradványokról tanulni akar. Pedig mi csak sétálójegyet akartunk alapból... Rábeszéltek minket a bejáratnál, hogy a sima sétálójegy csak ismert tudással élvezetes. Tömény és élvezhetetlen volt számunkra. Értem én, hogy erre is szüksége van valakinek... Aki főiskolán ilyet tanul esetleg. De ez nem szórakozás, mert tömény. Gyerekekkel együtt toporogtam és minden bajom volt.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!