Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érdekes ez az Ipolytarnóc, de...

Érdekes ez az Ipolytarnóc, de hogyan lehet oda eljutni? A vonatot megszüntették, mi van helyette?

Figyelt kérdés
2023. aug. 12. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A megye három városaból (Balassagyarmat, Szécsény, Salgótarján) is elérhető átszállás nélkül.

Mit szeretnél, közvetlen IC-t a Keletiből?

2023. aug. 12. 22:59
 12/17 anonim ***** válasza:
mi az a figyisz?
2023. aug. 12. 23:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Hol élsz te?
2023. aug. 12. 23:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A vonatot speciel sajnálom , mert a tágabb határmenti régió közlekedési hálózatának ütőere lehetne , ami egy ilyen perifériavidéken sokak mobilitási lehetőségein javíthatna, fenntartani meg ugye nemzetközi szerződéses kötelezettsége az országnak, szóval lehet röhögni, hogy MOST 10 perccel gyorsabb a busz, de lehetne ez egészen másképp.

Mindenestre Budapestről busszal egyetlen átszállással is elérhető Salgótarjánon vagy Szécsényben át.

2023. aug. 13. 07:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Élmény volt Aszódról elvonatozni Ipolytarnócig, nagyon szép a videk! Vagy Vácról Balassagyarmatig aztán onnan Tarnócig, az is egy élmény, bár a sebesség miatt inkább olyan tájnézős bambulós de pont ez benne a jó. Most busz visz Bgyarmattól Tarnócig. Egy napot simán megér ha csak az érdekel.
2023. aug. 13. 08:47
 16/17 A kérdező kommentje:
15-ös. Köszönöm a jó tippet, jönnek kedden Békés megyéből az unokaöcséim (hárman) és velük a nagymama is. Ő az, ki miatt kérdeztem, mert nem tud annyit gyalogolni. Elmegyünk Vácról Balassagyarmatra, aztán busszal Ipolytarnócra. Volt a suliban előadás, akkor eldöntötték, hogy megnézik. Egyébként én Pesten vagyok.
2023. aug. 13. 23:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem Ipolytarnóc óriási csalódás... Annak való, aki kőzetmaradványokról tanulni akar. Pedig mi csak sétálójegyet akartunk alapból... Rábeszéltek minket a bejáratnál, hogy a sima sétálójegy csak ismert tudással élvezetes. Tömény és élvezhetetlen volt számunkra. Értem én, hogy erre is szüksége van valakinek... Aki főiskolán ilyet tanul esetleg. De ez nem szórakozás, mert tömény. Gyerekekkel együtt toporogtam és minden bajom volt.

35/F

2024. ápr. 2. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!