Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kinél működik az utastájékozta...

Kinél működik az utastájékoztatás a Volánbusz járatain?

Figyelt kérdés
Nálunk Somogy megyében még egyszer sem láttam működni a kijelzőt, ami a megállókat mutatná. A hangos bemondó itt-ott működik, de van ahol túl hangos vagy túl halk.
2023. júl. 23. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az ország szinte minden szegletében láttam működő és nem működő kijelzőt is.
2023. júl. 23. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Itt a kijelző általában működik, ha van. Az gyakoribb hogy nincs egyáltalán. Bár azokat is sokáig tartott jól belőni amiken van, mert ahogy megfigyeltem a megtett távolságot mérik és eleinte nagyon pontatlanok voltak, így egy nagyobb városban ahol 400-700 méterenként megáll hamar elcsúszott a kiírás a valóságtól. Mostanra egész jó, bár mintha GPS-es mérésre álltak volna át, mert most meg amikor az autópályán megközelíti az alatta lévő megállót, majd tovább megy lehajtani az autópályáról, ami egy háromnegyes fordulatos kanyar, a kanyarban továbblép a következő megállóra, mert azt látja hogy távolodik tőle.
2023. júl. 23. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A bemondással pont ugyanaz a tapasztalatom, általában annyit hallani hogy szól, de hogy mit mond azt nem érteni.
2023. júl. 23. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Itt van, hogy működik, van, hogy nem. A minőségét hagyjuk is. A kijelzőn vizuálisan förtelmesen ocsmány a UI, a hangos utastájékoztatást meg robothanggal mondatják be. Nem lehet hallani, recseg. Volt, hogy beakadt egy megálló és egész úton ugyanazt mondogatta.
2023. júl. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!