Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért viselkedett így a BKV...

Miért viselkedett így a BKV ellenőr amikor volt érvényes bérletem, ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Teljesen érvényes bérletem volt.

Nem hallottam láttam hogy jön az ellenőr így nem készítettem elő a bérletem mire hozzám ért és így külön kellett nekem szólnia hogy mutassam be a bérletem és nagyon nehezen előkerestem és bemutattam neki. Elkezdett kötöszködni hogy nem fogja elfogadni mert mire odaért nem volt előkészítve a bérletem és külön kellett nekem szólnia....mondtam van bérletem hívjon akkor rendőrt de hogy ő kéri a személyimet adjam át neki...aztán végül dühöngve elengedett

2023. júl. 17. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az utas nem köteles azt figyelni,ki mikor mit csinál egy tömegközlekedési járaton,még elaludni is van jogod.Úgyhogy ne foglalkozz vele.Idegbeteg ellenőr volt,akinek sz.r az élete.
2023. júl. 17. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyet meg kell fejelni.
2023. júl. 17. 14:08
 3/10 anonim válasza:
100%
Az ellenőrnek nincs joga elkérni a személyidet, akkor is pofán röhögheted, ha nincs bérleted.
2023. júl. 17. 14:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én legalább 30 éve nem adom át első szóra. Sosincs belőle gond. Igaz, volt olyan, hogy megvártam, hogy leszállítsanak, akkor mutattam meg a bérletet. Már hívta volna a rendőrt. Nagyot őrjöngött. Van, hogy évekig nem néznek rám se, tudják, hogy "sokáig tart, de van bérletem".
2023. júl. 17. 15:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tud csinálni. Személyidet meg max. nézheti, kezébe nem veheti.
2023. júl. 17. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A BKV-ellenőröknek ki van adva, hogy mennyit kell büntetniük egy nap. Azt teljesíteniük kell akkor is, ha mindenki szabályosan utazik. Emiatt néha kénytelenek belekötni abba is, akinek van jegye.
2023. júl. 17. 18:21
 7/10 A kérdező kommentje:
6. De ilyenkor ha megvárom hogy a rendőr kijön, akkor ő tanúsítja hogy érvényes a jegyem, nem? Tehát ő bukja el a dolgot?
2023. júl. 17. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
#6 Ezt a mendemondát el kéne már felejteni.
2023. júl. 17. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
#7 De igen, de van, amikor az utas testileg és lelkileg is gyenge, és olyankor bejön.
2023. júl. 17. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a kamukérdést egyedül találtad ki vagy segített valaki benne? 😂
2023. júl. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!