Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit takar a péceli kombinált...

Mit takar a péceli kombinált vonatbérlet?

Figyelt kérdés

Van BKK bérletem. Az Rákoscsabától jó a vonatra, és buszra is.

Viszont: Pécel határán belül régen külön kellett kiegészítő bérlet a buszra, és külön egy másik a vonatra.

Most viszont már van olyan, hogy kombinált vonatbérlet, és lehetett választani, hogy csak vonat, vagy autóbusz és HÉV is. Az autóbuszt kiválasztottam.

A kalaúz azonban nem tudta nekem megmondani, hogy most ez jó-e a kék BKK buszra Pécelen. És azt sem, hogy ebben ki tudna nekem segíteni.

Ha mindkettő kiegészítőt megvenném, akkor összesen 20 000 felett lenne a bérletem havonta, ami olyan soknak tűnik...

lehet csak suta vagyok.

Előre is köszönöm!

2023. júl. 12. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Pécel:

Budapest-bérletek érvényességi határai:

169E: Örs vezér tere M + H–Színes utca

956: Hűvösvölgy–Színes utca

Környéki helyi bérletek („Pécel” felirattal) érvényességi határai:

169E, 956: Pécel, Pesti út 110.–Pécel, Kun József utca

Környéki 5 km-es bérletek („Pécel” felirattal), Pest vámegyebérletek, országbérletek érvényességi határai:

169E, 956: Színes utca–Pécel, Kun József utca

Környéki helyközi vonaljegyek érvényességi határai:

169E, 956: Színes utca–Pécel, Kun József utca

2023. júl. 12. 23:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Amiről a kérdező ír , az az állam által közvetlenül megrendelt MÁV-Start, MÁV-HÉV és Volánbusz járatokra érvényes és utóbbiak közül is csak a 3, M3 utak térségében közlekedőkre. Szóval Pécelről nem ersz vele semmit, ha Budapestre ingázol , ráadásul a Weekendbus járata sincs benne.. A termék fő célpontja az Aszódi, Bagi térség utasai, nem a péceliek.
2023. júl. 13. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!