Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Országbérletet Budaörsön...

Országbérletet Budaörsön elfogadják?

Figyelt kérdés

Olvastam rá van írva Budapest körzetén kívül fogadják el, szóval ha van egy Budapest és egy ország bérletem, azzal gyakorlaitlag akkor bárhol utazhatok?

Másik, hogy debreceni helyi járatokon elfogadják?

2023. jún. 23. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Én nem tudom, csak tippelek, de majd lesznek itt nálam biztos akik okosabbak, de mintha Budaörs is az országban lenne, nem? De mondom, én valszeg elég tájékozatlan vagyok a témában....
2023. jún. 23. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2023. jún. 23. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Budaörsön településen belül elfogadják, illetve a BKK honlapja szerint az első, Budapesten belüli megállóig/-tól elfogadják. 40-es család, 88-as család és a 287. Ennek szöges ellentétét állította a Volánbusz aki a járatokat üzemelteti, hogy a főváros 1. megállójáig már nem elfogadható, névreszóló ügyfélszolgálati válaszlevélben. Igazodj ki rajtuk, de én ugyanúgy használom a Sasadi útig a pályás buszokon, mert a fedélzeten a BKK utazási kivonata szerepel, BKK-s logókat látok és szerintük érvényes.

Budapest-bérlet mellett viszont korlátlanul használható a járatok teljes hosszán.

2023. jún. 23. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Helyi közlekedésre Zalaegerszeg kivételével sehol sem érvényes a jobbágytikett.
2023. jún. 23. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Helyközi buszokon érvényes, a kék BKK buszokok csak Budapest határáig, sárga Volánbuszokon a teljes vonalon.
2023. jún. 23. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!