Imre toth 2007 kérdése:
Ország Bérlet telefonos vásárlása?
Figyelt kérdés
Próbáltam a telefonos appon megvenni a bérletet de amikor a bankkártyámmal megvásárolnám mindig helytelen a tranzakció. Próbáltam a bérletigazolvány átírásánál az igazolvány számot átírni a diák OM azonosítóról a kártyaszámra de egyik se jó ezek szerint. Az adatok amiket megadtam azokat most néztem át negyedgyére és szerintem jók.2023. jún. 17. 10:03
1/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleidet inkább erről, és ők majd megoldják(helyetted).
2/10 A kérdező kommentje:
Ők se tudnak erről semmit. Megpróbáltuk 5 darab bankkártyával egyik se volt jó. :D
2023. jún. 17. 12:40
3/10 anonim válasza:
Akkor a teremtő ismét alkotott jó sok közpénzből, s lám, még ez sem működik.:D Mást akkor nem tudok tanácsolni, minthogy személyesen vedd meg a bérleted, és jelentsd a panaszt egyúttal.
4/10 A kérdező kommentje:
Oksa köszi a választ!
2023. jún. 17. 13:11
5/10 anonim válasza:
Működik az, nekem nem volt gondom a MAV appal eddig. Fizetésnél nem kellenek berletigazolvány adatok. Addig eljutsz, hogy átirányit az OTP oldalára? Ott kell a bankártya szama kell, név, lejárat, haromjegyű kód. Ezutan jóvá kell hagyni a kártyához regisztrált telefonon. Eddig sikerül eljutni?
6/10 anonim válasza:
#5 Gondoltad volna, hogy nem mindenki az otp-nél vezet bankszámlát?
7/10 anonim válasza:
Én sem ott vezetem, az eladó dönti el, melyik bankkal köt szerződést az online fizetés üzemeltetésére. A MÁV az OTP termináljára irányít, mindegy, hol vezetsz számlát. Utána kétlépcsős hitelesítés van, ott lehet eltérés a saját bankod szabályai szerint, de kell hitelesíteni.
8/10 A kérdező kommentje:
Odáig eljutok #5 de mikor fizetnék mindig sikertelen a tranzakció. Pedig sok opts kártyával próbáltuk de semmi az adatok amiket megadtam azoknak is jónak kellenek hogy legyenek
2023. jún. 18. 09:05
9/10 anonim válasza:
A banki fizetés nem nézi a személyi adatokat, azok csak a bérlet miatt kellenek, csak a bankkártya adatait. Nem muszáj OTP-s kártyával fizetni. Valami más gond lesz ott. Másik telefonnal vagy számítógépről próbáltátok?
10/10 anonim válasza:
Igen, nem kell, hogy OTP kártya legyen, más érvényes bankkártya is jó.
Ha elrontanátok a kártyaszámot, elvileg pirossal jelezné az app. A nevet azt hiszem, nem ellenőrzi. Marad a kártya lejárati dátuma, a háromjegyű CVC/CVV kód, és az esetleges telefonos hitelesítés, ahol elromolhat. (Ez utóbbit van, hogy nem kéri.) Szerintem ezekre fókuszáljatok majd. Pl CVC kód háromjegyű, a kártya hátulján van (nem a pin kód).
Egy másik lehetséges ok, hogy mikor próbáltátok, a fizetési felület nem működött. Ilyen nekem is volt párszor, bár csak simán lefagyott, nem adott hibaüzit. Ilyenkor pár órával később próbáltam és működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!