Hogyan jutok el a Corvin plázához?
Figyelt kérdés
A népligettől indulnék. Sajnos vidéki vagyok 1-2 voltam Pesten, és nem igazodok el. Még a legapróbb részletet sem hagyhatom le, sokszor tévedtem már el :( Köszi a válaszokat.2023. jún. 13. 15:17
2/13 anonim válasza:
Tömegközlekedéssel nagyon egyszerű. A buszpályaudvarról le az aluljáróba, ott a metró. A bal kéz felőli lépcsőn menj le. Második megálló a Semmelweis Klinikák. Ott szállj le. Menj előre az Üllői úton (az alatt megy a metró is), a harmadik kereszteződés a Futó utca. Abba menj be.
3/13 anonim válasza:
1. A Corvin negyed akkor célszerű, ha a moziba menne. A pláza bejárata nem ott van.
5/13 anonim válasza:
A Corvin negyednél szállj le. Könnyebb megtalálni a Corvin mozi mögött a plázát (esetleg menni a "tömeg"után) meg szerintem közelebb is van, mint a Klinikák állomástól.
6/13 anonim válasza:
Ezt nem értem. Rengeteg felé voltam már, vidéken is, külföldi nagyvárosban is, mindig feltaláltam magam. Első sorban google maps útvonaltervezés. Másnak ez miért nem megy?
7/13 anonim válasza:
4. A Corvin negyednél sokkal közelebb van a plázának az egyik bejárata. Eleve az aluljáróból sokkal kevesebbet kell begyalogolni, mint az Üllői útról a Futó utcánál a másik bejáratig. .
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Kedves #6-os válaszoló, figyelemhiányos zavart állapítottak meg nálam és előfordul hogy többször kell valamit elmagyarázni. Kérlek, ne ítélj.
2023. jún. 13. 16:02
10/13 anonim válasza:
Szerintem is a Corvin negyedig menj. Ott van millió ember, és bárkit megkérdezel, tudni fogja, merre menj tovább. Míg a Klinikák egy csöves hely, és arrafelé amúgy is sokkal kevesebben járnak. Lehet ha ott kérdezel meg valakit, akkor egyből mutatnod kell az időt az órádon, meg buszjegyet adnod cigire. Nekem a Klinikáknál lopták el a telefonomat 20 éve a metrólépcsőn, szóval ha mégis arra mész, akkor szorítsd jó erősen a cuccaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!