Ha hajnali 3:16-kor szállok fel a buszra hogy köszönjek?
Figyelt kérdés
Igen én köszönök, mert engem még anyám megtanított!
Jó reggeltet még nem köszönhetek mert még nagyon messze van a reggel.
A jó estét az meg akkora hülyeség hogy azt le se lehet írni.
Jó hajnalt.... azt meg nincs.
2023. jún. 11. 03:16
1/19 anonim válasza:
Szép napot. :D
Amúgy egy sima Üdvözlöm pl a legjobb.
2/19 Pszichológus atya válasza:
Mi vagy te, valami angol arisztokrata, hogy a napszakhoz akarod igazítani a köszönést? A Jó napot magyarban egész nap használható.
3/19 A kérdező kommentje:
És ha ez vagyok? Az neked mi a fenéért fáj?
2023. jún. 11. 09:09
5/19 anonim válasza:
Adjon Isten! Az minden napszakban jó.
7/19 anonim válasza:
„Igen én köszönök, mert engem még anyám megtanított!”. Eszerint, hiányosan.
8/19 anonim válasza:
Ha a buszsofőrnek akarsz köszönni, akkor a járattól típusától függ. Éjszakai járaton valószínűleg este kezdte a műszakot, vagyis "Jó estét!", nappali járaton meg (nem tudom, hogy van-e ilyen korai járat) jó korán kelt, vagyis "Jó reggelt!". De egyébként meg teljesen mindegy.
9/19 anonim válasza:
Ha ennyire ki akarod számítani, akkor én is #8 ötletét tartom a legjobbnak. Éjszakai buszon jó estét, nappalin jó reggelt.
10/19 anonim válasza:
Egyik kollégám így szokott köszönni hajnalban: "De szarul nézel ki, iszol te eleget?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!