Mi van a menetrendek.hu-val ? Miért nem működik? Így hogy nézzem meg, mikor indul a buszom?
Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 14:53
1/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudom meg, mikor indul a buszom?
2023. jún. 9. 14:59
2/8 anonim válasza:
[link] → MENETRENDEK → MEGÁLLÓHELYI MENETRENDEK → Vármegye névre kattintás → Megállóra kattintás → …
3/8 anonim válasza:
Csiga-lassú, de már elkezdett működni. Igaz, menetrendi listát nem ad, de jópofiznak: „Hálózati hiba. Kérjük ellenőrizze internet kapcsolatát!”. Persze, nálam van hiba, náluk minden rendben.
4/8 anonim válasza:
A volanbusz.hu oldalon fent vannak a településeket érintő járatok és menetrendjeik, de akár konkrét megállóhelyi menetrendet is letölthetsz. A jelmagyarázattal kell kicsit küzdeni, de gyorsan megtanulja az ember.
5/8 anonim válasza:
#3:
Hát majd hülyék lesznek bevallani az igazat. xD
7/8 anonim válasza:
térképen megjelölöd, hogy tömegközlekedés és honnan-hová.
meg fogja adni.
8/8 anonim válasza:
12.10. i keresésre ezt írta .
A megadott keresési feltételekkel az adott viszonylatra
(Pécs - Székesfehérvár, autóbusz-állomás) nincs találat
Van tippünk:
Keressen utazási lehetőségeket
IDŐKORLÁTOZÓ NÉLKÜL
vagy csak a
HOLNAPI NAPRA
Dátum módosításnál 12.09. változtattam, és azt beadta.
Szerintem menetrend változás lesz.
Olyan nehéz lenne ideírni " Menetrend változás lép érvénybe 12.10 - öl ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!