Hogy tetszik a rózsaszín falú, barlang hangulatú nemrég átadott Lehel tér metrómegálló?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 00:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem az az egyetlen valamirevaló megálló a vonalon.*
Tetszik, meglepődtem, mikor először jártam arra, hogy mennyire más, mint a többi.
(*Kálvinig szoktam járni, köki felé már nem tudom, milyenek az újak)
2/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, bár be kell vallnom, a barlang hangulatú lejárók (pl. Klinikáknál) sem tetszenek nekem annyira. Nekem eléggé sötét és számomra lehúzzák az élményt a régi feliratok. De hát kinek mi..
3/7 anonim válasza:
De cuki, fiuka! Pink a kedvenc színünk.
4/7 anonim válasza:
Szerintem undorító, az egész hálózat egyik legrandább állomása. Inkább hagyták volna meg a régi dizájnt modern formában.
Ettől független persze örülök a felújításnak.
6/7 anonim válasza:
Ha már barlang, akkor lehetne kőkorszaki a szerelvény is, amolyan lábbal fékezős 🤣 Lenne ilyen bemondás, hogy "Állomás közeleg! Kérjük fékezzék a közeget!" Habár nem állunk messze ettől 🤣 Vagy lehetséges, hogy az alagút közepi vészfékezések azért vannak, mert az utasok nem utasításra fékezik a közeget, hanem jóval hamarabb?
7/7 A kérdező kommentje:
Frédi Béni 😂
2023. jún. 19. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!