Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKK automaták csak nekem...

A BKK automaták csak nekem nyeli be az érméket? Más is tapasztalja?

Figyelt kérdés

Szinte az összes automatánál tapasztaltam ezt.

Ma reggel 2 db 200-ast nyelt be, úgy hogy a gép nem érzékelte mikor bedobtam.

Igaz nem nagy összegről van szó, csak nagyon elegem van abból hogy több érmét is benyel minden alkalommal.

Ügyfélszolgálaton próbáltam panaszt tenni, de még nekik állt feljebb.

2023. máj. 29. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Alul ahol a visszajárót visszakapod, jobb oldalt van egy lyuk. Abba piszkálj bele egy hosszú, vékony tárggyal. Maradéktalanul visszakapod. Egy ügyfélszolgálatos mondta nekem ezt a trükköt amikor nekem nyelte el és be akartam jelenteni. Belenyúltam a lakáskulccsal, 3-4x meglöktem és kijött mind a 10 érme amit beledobtam.
2023. máj. 29. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
10 éve nem használok készpénzt.
2023. máj. 29. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Csak Neked, nekem mióta ezek a korszerűbb automaták vannak, sosem nyelt el pénzt BKK automata. Egyszer nem működött, akkor bejelentettem az ügyfélszolgálaton és akkor elég segítőkészek voltak.
2023. máj. 29. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk erre jó megoldás a kártyahasználat.
2023. máj. 29. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!