Hogyan működik a telebusz?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van ilyen de sosem hívtam még.
Ha hívom akkor megbeszélek vele egy időpontot, hogy hol és mikor legyen vagy majd ő mondja, hogy mikorra tud odaérni?
Mi van, ha mégsem jelenek meg időben a megbeszélt megállóban?
Mit csinál egész nap a buszvezető? Garázstartaléknak van megtéve?
stb.
Aki utazott már ilyennek az szereti?
2023. máj. 27. 17:04
1/4 anonim válasza:
Ugyanúgy menetrend van mint a rendes járatokon, de csak akkor indul a járat ha előtte legalább fél órával hívod. A diszpécserrel beszélsz, nem a buszvezetővel, nem tudsz egyezkedni, azt kell megmondanod hogy melyik járatot szeretnéd ha indulna.
2/4 anonim válasza:
Milyen diszpècserrel? Dehogy beszélsz diszpécserrel. Egy egyszerű ügyfélszolgálatos kérdez végig egy kérdőív alapján, hogy mikor honnan, hová, hányan, mi a neved.
De eniatt kar vonalra várni, online is megrendelheted a buszt.
3/4 anonim válasza:
Nekem is lenne egy kérdésem. Az igaz, hogy a bérleten/jegyen felül további egy vonaljegyet kell kezelni, azért, mert elindult miattad a busz? Vagy ezt már eltörölték?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!