Hogyan jutok el legegyszerűbben, legrövidebb idő alatt a Budafoki út 52-től (Erőmű) a Savoya Parkhoz?
Hengermalom útnál felszállsz a 33-as buszra, és elmész vele a Leányka utcai lakótelep megállóig onnan olyan 600m séta.
Ha nincs diákigazolványod nem vagy gyesen lévő anyuka vagy mozgáskorlátozott, akkor csak teljesárú bérletet tudsz venni.
A budapesti BKV bérlet a városhatáron belül érvényes volánra és MÁV-ra is, ha te messzebb utazol volánnal, akkor csak a városhatártól kell bérletet vagy jegyet venned. Ez jelentős kedvezmény érdemes utánanézni majd.
Szia,33-as busz.Erőműnél kell felszállni,6 megálló Vegyész utcánál kell leszállni.
A bérlet árának nagyobb részét a munkáltató fizetné,mivel vidékről járnál be,de pontosan a munkahelyen adnak majd felvilágosítást,addig is : www.bkv.hu
Ne beszélj butaságot!
A helyi közlekedésben a munkáltató nem fizeti a bérletet, maximum cafeteria rendszerben adhatja.
Amit köteles fizetni, az a helyközi forgalmú bérlet minimum 86%-a. Tehát a VOlán bérlteébe fog a cég minimum 86%-ot belefizetni a BKVba nem.
Persze,tudom hogy a vidéki bérletet fizeti a munkáltató,nem a helyit!!Én csak azért írtam oda,hogy a BKV oldalán utána tud nézni a bérletfajtáknak meg az utvonalaknak.
Tehát nem beszéltem butaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!