Pest vármegye bérlettel tudok közlekedni BKK-n is?
Figyelt kérdés
Ma láttam, hogy a barátnőmnek vármegye bérlete van, és mondta hogy jó Volán Buszra, MÁV-ra és HÉV-re is, de a BKK-t nem említette, és nem emlékszem hogy rajta volt-e a bérleten. Előre is köszi a válaszokat.2023. máj. 12. 19:11
1/2 anonim válasza:
Én se vagyok járatos, de helyi közlekedésre nem jó, így ahova eddig BKK bérlet kellett, oda ezután is kell, HÉV belső szakaszain is. MÁV-nál is csak másodosztályú, nem helyjegyes vonatra jó. Volán buszra elvileg jó, de ha valamelyik városban van külön helyijárat, arra szerintem nem.
2/2 anonim válasza:
Nem, csak a helyközi járatokra érvényes.
Itt többek között:
"-Budapesten belül tudom használni a Pest vármegyebérletet vagy az országbérletet?
-Igen, de nem a BKK járatain. Mindkét bérlet felhasználható Budapest közigazgatási határán belül a MÁV-START vonatain, amennyiben azok nem felárasak, valamint a helyközi Volánbusz-járatokon a fővárosi agglomerációs vonalak – azaz a kék buszok – kivételével."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!