Van olyan weboldal, ami felsorolja, melyik IC-kre érvényes az Országbérlet?
Figyelt kérdés
Én túrtam-túrtam a netet, de sehol nem találtam ilyet. :(2023. máj. 11. 12:24
1/16 anonim válasza:
Kereséskor, ha bejelölöd, hogy helybiztosítás nélküli (keresési feltételek menü) vonatokat listázzon, akkor szinte minden találatra érvényes a bérlet.
2/16 anonim válasza:
Azokra érvényes ami gyorsvonat is egyben. Azokat a menetrend külön vonatként hozza fel, mert azok is, csak egy mozdony vontatja. Azokon a gyorsvonati kocsikban érvényes.
3/16 anonim válasza:
A hibrid IC-k mellett vannak helyjegymentes szakaszok is.
4/16 anonim válasza:
A MÁV-Start keresője például mutatja, ha orszagberlettel igénybe vehető egy vonat.
5/16 A kérdező kommentje:
4. válaszoló, be tudnád linkelni ezt a konkret oldalt? Én nem találom. :(
2023. máj. 11. 13:27
7/16 anonim válasza:
Nem kell weboldal. Annyi az egész, hogy ha kell rá felár, akkor nem jó rá.
Ha van felármentes szakasz (pl. Pécsi IC-n Dombóvár és Pécs között), vagy felármentes kocsi (pl. Gyorsvonati kocsik a szegedi IC-n), oda be lehet menni bérlettel, de ha kell pótjegy/helyjegy akkor nem.
9/16 BlackSword válasza:
Aki lepontozott az mesélje már el, hogy melyík IC-re gondolt... a hibrid ic nem jó, mert az két vonat, ami egybe közlekedik...
10/16 A kérdező kommentje:
4 es köszi a hasznos segítséget, megtaláltam!! 👍👍
Kedves hetes, oké hogy elmondod szépen, milyen vonatokra jó, de szamodra miből derül ki hogy pontosan mely vonatok ezek??
Mert nyilvan nem fogsz oda menni a mozdonyvezetőhöz, hogy hahó! Ez olyan??
2023. máj. 12. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!