Megbüntettek a Párizsi metrón de már hazajöttem és nem fizettem ki a bírságot. Lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 01:31
2/13 anonim válasza:
Meg fognak találni itthon is és behajthák rajtad.
Csak az már sokkal többe fog kerülni.
3/13 anonim válasza:
Beléptetőkapus rendszerben csak az igazi lúzerek szereznek büntetést. Mindenesetre én már fizettem itthonról Franciaországba büntetést gyorshajtásért , szóval ha ott nem polgári jogi kérdés a tömegközlekedési pótdíj, hanem szabálysértési ügy, akkor szinte garantáltan megtalálnak , ha megadtad az adataidat.
4/13 anonim válasza:
EUn belül megtalálnak, nagyon jól működik az adatcsere. Ha Pakisztánban szerezted volna esetleg megúszod. Itt Magyarországon is jött már oda hozzám egy német, hogy parkolási bírságot kapott, mit csináljon? Elirányítottam a csekkel a postára, de előtte azért megkérdezte, hogy ha hazamegy megtalálják? Mondtam neki hogy igen.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem autóról van szó hanem metróról, azzal azért csak másabb a helyzet
Egyébként felírták
2023. máj. 11. 15:44
7/13 anonim válasza:
Körülbelül 5x annyit fognak veled kifizettetni.
8/13 Marton Löke válasza:
Megtalálnak és drágább lesz a büntetés.
De hogy mennyivel lesz drágább, azt nehéz megmondani.
10/13 anonim válasza:
Megtalálnak és bezárnak a Bastille-ba. Úgyhogy jobb, ha reszketsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!