Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Aquincumba a Nyugatiból...

Aquincumba a Nyugatiból tömegközlekedésileg, hogyan lehet eljutni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
4-6 villamos a Margit híd budai hídfőig, aztán hév.
2023. máj. 6. 08:22
 2/8 anonim válasza:
100%
Van közvetlen vonatjárat, azzal a leggyorsabb, kb. 15 perc.
2023. máj. 6. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az ilyen kérdéseket, szó szerint 30 másodperc-es google kereséssel meg lehetne oldani.

Az egyik lehetőség, hogy M3-al elmész a Göncz Árpád városközponting, majd onnan felszálsz vagy a 34-es vagy a 106-os buszra.

A másik, hogy felszálsz a 4-6-os villamosra, elmész a margít híd-i megállóhoz majd felszálsz a hévre.

A harmadik, hogy felszálsz a nyugatiban az S72-es vonatra (ez a legyorsabb ha nem pont az orrod előtt megy el).

De próbáld meg beírni gúgliba, hogy honnan hova akarsz eljutni és még valszeg több lehetőséget is fog bedopni mint amit én mondtam... és sokkal gyorsabban.

2023. máj. 6. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hopp, igaza van a másodiknak. Az tényleg egyszerűbb és gyorsabb!

Első voltam.

2023. máj. 6. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A vonat csak fél óránként jár a Nyugatiból, ha pont elmegy az orrod előtt, akkor M3 metróval elmehetsz Újpest-városkapuig és onnan negyed óránként van vonat.
2023. máj. 6. 09:56
 6/8 anonim válasza:
100%
A felorankent jaro vonat meg mindig a leggyorsabb es egyszerubb.
2023. máj. 6. 11:39
 7/8 A kérdező kommentje:
3-asnak: Nem egyértelműen adta meg a Google, a 9-es buszt dobta csak ki, azért kérdeztem meg másoktól.
2023. máj. 7. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
A félóránként járó vonat valóban a leggyorsabb, hacsak nem kell rá 29 percet várnod.
2023. máj. 7. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!