Miért selejtez minden szinte minden személykocsit a Máv?
Azért, mert ha lejár a fővizsgája egy kocsinak, akko új fővizsgával lehet csak forgalomba állítani. Annak pedig megvan a technológiája, hogy mit és hogyan kell elvégezni. Erre meg már nem akarnak költeni.
Elromlik a mosógépet hónap közepén, akkor megcsináltatod 60 ezerért, hogy következő fizetésig még tudd használni amikor majd úgyis veszel egy másikat 100-ért?
A probléma csak az, hogy itt a “jövő havi 100 ezres” vásárlás is elmarad, nem csak a fővizsga.
el ház
de a régi mosógép javítására sincs pénz
sok alkatrészt úgy kellene külön, kis tételben gyártatni. Már réges régen megszűntek a cégek akik gyártották, csoda hogy ha némelyiknek a rajza megvan.
Minden áron ülni akarsz a vonaton? Én a hátuljában szoktam állni és nézni kifelé.
Meg az elejében is ültem már...
Pénz az van, csak nem a fontos dolgokra. Lombkoronasétányok, villák, látványsport. Eközben ott tartunk, hogy az átlag magyar (fiatal) nemhogy saját lakáshoz, még albérlethez sem jut, mert a lakhatás elviszi a fizetés 2/3 részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!