3/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nincs mellette lopkorona, izé lombkorona sétány.
4/9 anonim válasza:
ha a sínre lenne kötözve az orbán mikor jöna kisvasút akkor jobban tetszene
5/9 eddiboy válasza:
Még nem láttam, de tervezem kisfiammal, csak mint turisztikai látványosság.
6/9 anonim válasza:
A bp.- gyermekvasút (lánykori nevén úttörővasút) klasszisokkal jobb.
7/9 anonim válasza:
Ha mellőzzük a politikát a kérdésből, akkor elmegy egynek. Turisztikailag kb. 0, esetleg meccs után elmehetsz vele az arborétumba, nagyjából ennyi. Vasútkedvelőként viszont ezektől függetlenül is tudom értékelni. Viszont utóbbi állásponthoz kb. minden értelmes szempontot félre kell tennem.
8/9 anonim válasza:
Ha már említetted a gyerekvasutat... na azt ki kellene vinni Bicskéig, a felcsútit szintén és össze lehetne kötni őket. :D
9/9 anonim válasza:
Én vasútrajongóként a puszta ténynek, hogy a felhagyott Bicske - Székesfehérvár vonal két szakaszát is be tudtam utazni vonattal (a másik a Lovasberény - Szekesfehervar volt kulonvonattal), nagyon örültem.
Annak, hogy ez mennyi pénzbe került és amúgy mekkora a társadalmi hasznossága (haszontalansága), viszont egyáltalán nem tudok örülni.
Számomra szimbolikus volt, hogy amikor vegigutaztam rajta, a hóvirág nyílása miatt akkora népvándorlás kerekedett, hogy a 20 percet késett vonaton kialakult tömegben végül nem jutott el hozzánk a kalauz. Így a menetjegy árát nem kellett kétszer megfizetnem, csak egyszer - az adómból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!