Mennyire rizikós, ha levelezős diákkal vennék MÁV bérletet 1 hónapra?
Figyelt kérdés
Budapestre járok egyetemre, és dolgozni is vidékről, és most pont úgy jöttek ki a vizsgaidőpontok, meg a munka is, hogy a következő hónapban heti 2x fel kell utaznom, és ha vennék bérletet, akkor megspórólnám a fele utazási költséget.
Tapasztalatom szerint nem nagyon szoktak diákot kérni, vagy ha igen, akkor azt nézik meg csak, hogy ott van-e, de mivel annyiszor nem szoktam utazni, nem tudom, hogy ez mennyire járható út.
2023. ápr. 16. 17:59
1/7 anonim válasza:
2 évig használtam így levelezős diákot. Ha el is kérték csak az érvényességét nézték. De ez vagy 10 éve volt.
2/7 anonim válasza:
Én hetente 2-szer utazok vonattal, minden második alkalommal elkérik a diákot és nézik a matricát is. Szóval szerintem inkább vedd meg amit kell.
3/7 anonim válasza:
Nem csak a matricát, a tagozatot is nézik.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel alaposan rá fogsz båszni.
6/7 anonim válasza:
Inkább ne csináld, de májusban jön az országbérlet, ha olyan távról jársz mint Debrecen, Szeged, akkor megéri már csak a munkába járáshoz, de az a helyjegyes vonatokon/kocsikon kívül mindenre jó, még a Volánbusz helyközi és távolsági járataira is, szóval oda mész vele ahova akarsz.
7/7 anonim válasza:
Elég rizikós. Nálam is bukott már le ezzel utas. Nem örült, mikor meglátta a pótdíj összegét…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!