Hogy lehet elintézni, hogy Budapestről Nyíregyházáig egyedül utaztak az IC kocsiban? Utálom a tömeget és a többi embert.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 11:39
1/17 A kérdező kommentje:
UtaZZak
2023. ápr. 7. 11:40
3/17 anonim válasza:
Helyjegyet váltasz a kabin összes ülésére.
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
3-as, és akkor mi van? Még mindig jöhet helyjegy nélküli utas, aki aránylag baráti felárért legálisan foglalhat el fennmaradó üres helyet.
6/17 anonim válasza:
"Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést."
Annak semmi értelme hogy megvetettek vele ennyi jegyet, mert a kaller leülteti az üres helyekre a többieket.
Két megoldás van:
Veszel autót és mész egyedül
és/vagy elmész pszichológushoz
7/17 anonim válasza:
Én meg a bolttal vagyok így. Amikor bemegyek a Lidlbe egy ásvanyvízért, rászánok 3 percet, rittig 20 perc mire kijövök, mert mindig állnak kilométeres sorokat. Olyan jó lenne, ha amikor én megyek a boltba, akkor senki nem lenne vevő, vagy csak kevesen. A multkor majdnem ordítottam, hogy 6 kassza van és kilométeres sor áll és 1 kassza van nyitva. A rohadékosoknak nem jutna eszükbe, hogy kinsissanak még vagy 2 kasszát.
8/17 A kérdező kommentje:
Lidl a lexarabb ami létezik...én ha az lenne az egyetlen üzlet a városomban, akkor se járnék oda. Ráadásul rohadt drága lett
2023. ápr. 7. 15:05
9/17 anonim válasza:
8.
7. vagyok. Minden drága lett. Amit a boltosok csinálnak, ezekkel a magas árakkal, az már pénzrablás.
10/17 A kérdező kommentje:
Igaz...de ár érték arányban a a lidl lett a legpofátlanabb.
2023. ápr. 7. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!