Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Békéscsabán a jegypénztár...

Békéscsabán a jegypénztár meddig van nyitva?

Figyelt kérdés
Rákerestem 0-24-et ír, de engem konkrétan a pénztár érdekel ahol bérletet lehet vásárolni ( nem jegyet szeretnék vásárolni)
2023. márc. 21. 19:45
 1/6 A kérdező kommentje:
buszra *
2023. márc. 21. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
2023. márc. 21. 20:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezt megtaláltam, de nem az Andrássy útira vagyok kíváncsi, hanem ami a pályaudvaron van.
2023. márc. 21. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Az autóbusz-állomás is az Andrássy úton vagy.

Amit az előző válaszoló linkelt, ott az első a Csaba Centerben lévő Volánbusz ügyfélszolgálat, a második pedig az autóbusz állomás, és az ott lévő jegypénztár.

2023. márc. 21. 21:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a segítséget.

Az Andrássyn van még egy (de lehet, hogy az csak vasúti jegy?! nem tudom pontosan), azt hittem arra írja az Andrássyt + centerre.

2023. márc. 21. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de #2 második linkjén feketén-fehéren oda van írva jó nagy betűkkel, hogy Békéscsaba, autóbuszállomás, alatta meg értelemszerűen az ott lévő pénztárról van szó.
2023. márc. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!