Ma vettem egy jegyet vonatra, viszont lekéstem, elvileg holnap ugyanaddig -1 perc felhasználható?
Figyelt kérdés
Vagy vegyek tök újat? Mert az egész jegy nem volt drága, szóval ha ezért helyit vagy pótjegyet fizettetnének, akkor inkább vennék holnap reggelre egy újat2023. márc. 19. 19:31
1/8 anonim válasza:
Csak a helyjegyet bukod ha jól tudom, veszel helyjegyet arra amivel menni akarsz és mész azzal.
2/8 anonim válasza:
Ahogy #1 írta. Én egyszer elfelejtettem az állomásra menet jegyet venni telefonon, felszállás közben vettem, de akkor már csak az egy órával későbbire tudtam. Kalauz szólt, de nem problémázott. Legrosszabb esetben amikor utazol, megkérdezed az infópultnál, de nem kell újat venned, ha befejeződik az utazásod az érvényességi időszakon belül, ami az eredeti indulási időpont mínusz 1 perc másnap.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, helyjegyet gondolom csak kallernél tudok venni (korán megyek, tuti nem lesz időm másra) mert appon nem tudok
2023. márc. 19. 19:42
4/8 anonim válasza:
Tudsz appon is, van olyan opció, hogy csak helyjegy
5/8 anonim válasza:
Pontosabban "már van jegyem/bérletem".
6/8 anonim válasza:
Azt fontos tudni, hogy 100 km alatt csak egy 4 órás intervallumban érvényes a jegy. Utána 24 órás ez az érvényességi idő.
7/8 anonim válasza:
Az érvényességi időn belül felhasználhatod.
Ha helyjegyed vagy okosjegyed volt, azt buktad.
8/8 eddiboy válasza:
"Köszi, helyjegyet gondolom csak kallernél tudok venni" - Nem, appban és automatánál is tudsz. Ha a kalauznál veszed, az plusz 500 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!