Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKK járatokon miért vannak...

A BKK járatokon miért vannak rosszul a hajléktalanok?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy bűzlenek, hordják a szememet zsákszám, de még össze is esnek, hogy aztán ne járjon a villamos, mert valaki szól a vezetőnek.
2023. márc. 8. 05:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Édes jó Istenem! Senki nem ír olyant, hogy ez így rendben van, és köteles vagy elviselni. Csak az emberi hangnem zavar engem, ami itt megnyilvánul.

Igen, züllött alkoholista. Manapság nem tudom mi a helyzet, de ismeritek a 33%-os apa kifejezést? Anno a fizetésből ennyit lehetett levenni gyermektartás címén.

Jól szituált mérnők ember, szép család, gyerekek, minden. És szépen csendben elromlik valami férj és feleség között. Válásra kerül sor, a gyerekek maradnak a mamánál, a férj meg mehet ahova akar. Elmegy albérletbe, amit fizetni kell. Közben vonják a gyerektartást is. Feszült, ideges, türelmetlen. Kihat a munkájára is. Kirúgják.

Innen már nagyon közel van a magam alá hugyozok állapot.

Nagyon sok ilyen eset volt, és ez csak egy út lefelé.

2023. márc. 10. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom, én ismerek, ismertem NEM magam alá hugyozok hajléktalant.

Amúgy egy válásból illik felállni.

Terápia, ventillálás (akár papírra), sport, új élmények. Akaraterő. Tanult tehetetlenség legyőzése.

2023. márc. 10. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Mert alkoholisták.
2023. márc. 11. 14:05
 14/15 A kérdező kommentje:
#10 : Védi? A szájával? :D
2023. márc. 13. 14:04
 15/15 anonim válasza:
0%
Én is kitennem az összes golyt ,meg kreten magyart.
2023. márc. 14. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!